Welkom bij TUNSenzo.!

Wij zijn Judith en Jeske Tuns, twee zusjes die in 2008 letterlijk de stoute schoenen hebben aangetrokken en samen een winkel zijn begonnen, een dames schoenenwinkel wel te verstaan.

Na 8 hele fijne jaren aan het Kerkplein in Reusel zijn wij uit ons jasje gegroeid en hebben wij om de hoek van ons oude pand een totaal nieuwe 'megastore' geopend, 2,5 keer zo groot! Onze winkel bevindt zich nu aan de Markt 60 in Reusel.

Onze collectie is veelzijdig en bestaat uit zowel betaalbare als exclusieve merken. Wij reizen twee keer per jaar Europa door om de nieuwe collecties samen te stellen voor onze winkel en zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe merken en trends! In onze collectie vind je schoenen, tassen en accessoires van o.a. Nero Giardini, Paul Green, Nubikk, Dr. Martens, Toral, AMA brand, Tango, Ted Baker, Valentino, Karl Lagerfeld, Red Rag, Cowboysbag, Pauls Boutique en nog veel meer! Bovendien hebben we ook een leuke kledingcollectie van Rut&Circle, 24Colours, Y.A.S., Black Colour, Tif Tiffy en Esthrz. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide sieradencollectie met o.a. Karma, Eline Rosina, Go Dutch Label, Loffs, Viva en nog veel meer. Bovendien hebben we prachtige horloges van IKKI en zonnebrillen van Le Specs en IKKI. Een veelzijdige riemencollectie en sjaals.

 

Bekijk onderstaande foto's voor een impressie van onze winkel!