De échte VALENTINO?!

Geplaatst in: Blog 0

Sinds enkele maanden hebben wij de tassen van het italiaanse merk “VALENTINO” toegevoegd aan onze collectie. Regelmatig krijgen wij de vraag: Zijn dit de échte valentino tassen?
Tijd voor wat uitleg.

divider_TUNSenzo

Belangrijk om te weten is dat er twee italiaanse ontwerpers zijn met de naam VALENTINO.  

Valentino Garavani en Mario Valentino.

 

Mario Valentino is gestart in 1952 in Napels, Italie. Vandaag de dag bevindt zich hier nog steeds het hoofdkantoor. Begonnen met het ontwerpen van schoenen, wat ook Mario’s vader Vincenzo Valentino al deed, en later ook tassen en accessoires. In de jaren ’70 en ’80 droegen bekende modellen zoals Naomi Campbell zijn creaties.

 

Valentino Garavani is, na zijn studie in Parijs, zijn eigen bedrijf gestart in 1960 in Rome. Zijn modehuis kent verschillende lijnen, waaronder Valentino R.E.D. Hij hoort inmiddels al jaren bij de top van de modeindustrie, net als merken als Gucci, Prada, Louis Vuitton en vele anderen. De prijzen van deze tassen liggen vele malen hoger dan de tassen van Mario Valentino.

 

Vele mensen vinden hem dan ook de “echte” Valentino, maar in feite zijn het gewoon twee verschillende ontwerpers. Beide geboren in Italië en beide een carrière gestart in de mode. 

divider_TUNSenzo

Onze tassen zijn dus van Mario Valentino. Ze zijn vrouwelijk, elegant en hebben een luxe uitstraling. Met oog voor detail worden zij afgewerkt. Hieronder een kleine impressie van de collectie. Kom voor de hele collectie gezellig langs in de winkel!

 

Liefs Michelle

 

Volgen Judith Tuns:

Eigenaresse TUNSenzo.

Judith is mede eigenaresse van TUNSenzo. Samen met haar jongere zusje Jeske heeft ze in 2008 de stoute schoenen aangetrokken en zijn ze hun schoenenwinkel begonnen. Inmiddels hebben ze hun intrek genomen in een groter pand aan de Markt 60 in Reusel en behoren ze tot de 50 beste schoenenwinkels van Nederland!
Laatste berichten van