MERKenzo.: MYOMY – MY PAPER BAG

Geplaatst in: Blog 0

Met trots presenteren we jullie een nieuw merk. Een eerlijk merk. MYOMY MY PAPERBAG.
Een modisch artikel wat tegelijkertijd bijdraagt aan betere leefomstandigheden voor mensen, dieren en onze aardbol.

                                                                                                                                                         Da’s mooi toch?

divider_TUNSenzo

Zeven jaar geleden begon het Naardense bedrijf MYOMY (lees; my-o-my) do goods met een doel voor ogen. Het creëren van fairtrade werkgelegenheid in Calcutta, India. Inmiddels hebben meer dan honderd gezinnen een beter leven dankzij de productie van de tassen en ook het leerlooi proces is milieuvriendelijker gemaakt. 

 

De inspiratie  voor het ontwerp vond designer Ramon Middelkoop bij een zwerver in de tram. Hij had een oud papieren tasje bij zich. Verschrikkelijk oud en vies maar het model bleef van klassieke schoonheid. Tijd voor een duurzamer exemplaar van mooi buffelleer!

divider_TUNSenzo

Inmiddels is de tas met het kartelrandje niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Naast de 1e iconische My Paperbag is de collectie inmiddels uitgebreid met verschillende modellen en kleuren.
De duurzame, stijlvolle collectie van MYOMY is vanaf nu verkrijgbaar bij ons in de winkel (Prijs vanaf 129,95)

 

Let’s do good!

 

Liefs Michelle
Volgen Michelle van Dommelen:
Michelle is sinds de start in 2008 betrokken bij TUNSenzo. Naast haar studie, die ze volgde aan de “European Fashion Business School” in Doorn, werkte ze in het weekend bij TUNSenzo. Gestopt om een half jaar de wereld over te reizen. Daarna tweeënhalf jaar ervaring opgedaan in modebranche en nu werkzaam als storemanager in onze vernieuwde winkel. Dus weer fijn terug op het oude, ofja nieuwe, nest! ;)
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *