How to: Een mooi zomers kleurtje én een volle agenda?

Geplaatst in: Blog 0

 

Wie herkent dit?

Je hebt, door je overvolle agenda, geen tijd om alle zonnestralen mee te pikken. Opeens stijgt het kwik boven de 25 graden
en er staat in het weekend een feestje gepland. Je hebt een super leuk zomerjurkje wat je aan wil doen, maar je benen lijken wel melkflessen.
Een panty kan ook écht niet. Hmm, dan toch maar een lange rok of broek.

De oplossing:  YUCEE spray tan.divider_TUNSenzo

 

Voordelen:

  • snel en makkelijk aan te brengen
  • Tot 5 dagen zichtbaar
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Uitwasbaar
  • Geen “oranje”look
  • Milieuvriendelijke spuitbus

 

 

Yucee spraytan is snel en makkelijk aan te brengen. Je kunt direct op de huid sprayen maar persoonlijk vind ik het fijner om het op de handschoen aan te brengen en dan op de huid uit te smeren. Het geeft direct een lichte bruine kleur, waardoor je ook goed ziet welke delen je al gehad hebt. De uren daarna wordt de kleur intenser.

 

Je kleurtje blijft tot 5 dagen mooi zitten. (Als je gaat zwemmen of naar de sauna gaat kan dit iets sneller vervagen.) Bij regelmatig gebruik wordt de kleur dieper en zal deze langer blijven zitten.

 

Vaak zie je dat met producten van mindere kwaliteit mensen een soort “oranje” gezicht krijgen. Caroteen is een oranje kleurstof die in onder andere wortels voorkomt. In goedkopere producten komt dit vaak voor en geeft de huid een oranje gloed. De Yucee spraytan heeft dit niet en geeft een mooie, natuurlijke bruine kleur. Het kan op alle huidtypes gebruikt worden en is dermatologisch getest. Het actieve ingredient is DHA, een natuurlijk ruw materiaal dat uit suiker gewonnen wordt.

 

De bus is milieuvriendelijk door het in-bag systeem en daardoor komen er geen gassen vrij die schadelijk zijn voor het milieu. Mocht het product per ongeluk in je kleding gekomen zijn, geen zorgen. Het is gewoon uitwasbaar!

 

Yucee spraytan is bij ons in de winkel verkrijgbaar voor €39,95. De applicatiehandschoen is €9,95.

Je krijgt een flyer met “10 stappen” die je kunt volgen voor het beste resultaat en antwoorden op de meest gestelde vragen.

divider_TUNSenzo

P.S. Judith is helemaal fan! Na jaren wordt er eindelijk niet meer aan haar gevraagd of ze onder het viaduct heeft liggen zonnen? 😉

 

Liefs Michelle
Volgen Judith Tuns:

Eigenaresse TUNSenzo.

Judith is mede eigenaresse van TUNSenzo. Samen met haar jongere zusje Jeske heeft ze in 2008 de stoute schoenen aangetrokken en zijn ze hun schoenenwinkel begonnen. Inmiddels hebben ze hun intrek genomen in een groter pand aan de Markt 60 in Reusel en behoren ze tot de 50 beste schoenenwinkels van Nederland!
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *