De Modefabriek.

Geplaatst in: Blog 0

Afgelopen weekend was het weer zo ver. De Modefabriek.
Een halfjaarlijks evenement waarbij vele merken hun nieuwste collecties presenteren. In dit geval voor voorjaar/zomer 2017. Terwijl het hier überhaupt nog niet eens zomer is geweest, zijn wij al weer bezig met wat we volgend jaar aan onze voeten zullen gaan dragen.Zet de witte sneaker nog door? Hoe zit het met de veterschoenen? Welke kleuren zijn niet te missen?
Dit zijn een aantal vragen waar wij ons op dit moment mee bezig houden. Een ding is zeker: wit blijft.

divider_TUNSenzo
Terwijl de meeste mensen afgelopen zondag aan het genieten waren van hun welverdiende weekend (En hé, het weer was ook een keer oké) gingen Jeske, Michelle en ik al vroeg richting Amsterdam om voor jullie de nieuwste trends te spotten en gave dingen in te kopen. Eenmaal aangekomen bij de RAI, waar de modefabriek plaatsvindt, zijn we in een compleet andere wereld. Heel modeminnend Nederland is uitgerukt. De een ziet er nog hipper uit dan de ander. We gaan snel aan het werk want we willen alles zien!

Op de beurs gaan we, onder andere, naar een van onze favoriete merken Fabienne Chapot, beter bekend als FAB. Zij heeft altijd te gekke accessoires en schoenen maar nu ook kleding. We zijn opslag verliefd. Dit moeten we hebben! Als wij hier al zo enthousiast van worden, zullen onze klanten dat vast ook zijn. Meteen wordt er nagedacht over waar de paskamer moet komen en een nieuwe stap is gezet. Vanaf voorjaar 2017 verkopen wij de kleding van Fabienne Chapot. Aan het einde van de dag hebben we alle hallen doorkruist en een wishlist gemaakt met nog meer nieuwe merken.

Na een lange dag werken en een klein afzakkertje op strand zuid, gaan we snel naar het hotel. Nou ja snel, als je de wegen rondom Reusel gewend bent is het verkeer in Amsterdam behoorlijk hectisch. Uiteindelijk veilig in de parkeergarage van het hotel aangekomen. Alleen een beetje jammer dat de paal in de weg stond bij het inparkeren. Oeps.

We hebben een kamer in het ‘Conscious hotel’. Een duurzaam hotel bij het Vondelpark, inclusief een muur van levende planten en een bureau gemaakt van gerecyclede yoghurtbekers. We zetten de spullen op de kamer en pakken een taxi naar sushi bar “Ku Kitchen” op aanraden van een leverancier. Wow, dit is écht de beste sushi ever! Nog even de finale van het EK kijken in een kroegje en dan naar bed.

 

divider_TUNSenzo

De volgende ochtend krijgen we (natuurlijk!) een 100% biologisch ontbijt. We gaan vervolgens naar het World Fashion Center voor afspraken. We beginnen bij Le Specs. We verkopen de zonnebrillen sinds dit seizoen en de nieuwe collectie is weer te gek. (Helaas moeten we voor de nieuwste modellen nog even wachten tot volgend jaar) Tot slot kopen we prachtige hoeden en accessoires. Deze zijn nu al in de winkel te vinden, dus ben je benieuwd kom dan even langs.
Einde van de middag gaan we richting Amsterdam-Noord om iets nieuws in te kopen. Ted Baker. De schoenen hadden we natuurlijk al maar vanaf volgende zomer krijgen we ook de tassen en accessoires. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en de unieke prints zijn van eigen hand. Helaas kunnen we hier nog niets van laten zien, maar geloof ons dit is zó gaaf!

We sluiten ons inkoopweekend af bij ‘The Harbour Club’. Een te chique tent waar we niet echt op gekleed waren, dus hebben we onze te grote Le Specs brillen maar opgezet om niet buiten de boot te vallen 😉

 

 divider_TUNSenzo

 

Liefs Judith, Jeske & Michelle
Volgen Judith Tuns:

Eigenaresse TUNSenzo.

Judith is mede eigenaresse van TUNSenzo. Samen met haar jongere zusje Jeske heeft ze in 2008 de stoute schoenen aangetrokken en zijn ze hun schoenenwinkel begonnen. Inmiddels hebben ze hun intrek genomen in een groter pand aan de Markt 60 in Reusel en behoren ze tot de 50 beste schoenenwinkels van Nederland!
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *