Wit, witter, witst.

Geplaatst in: Blog 0

De trend van het moment en onmisbaar deze zomer: De witte sneaker.

Witte sneakers horen wit en het liefst spierwit.

Zodra jij en je witte sneakers voor het eerst de straat opgaan, begint je nieuwe uitdaging. Je loopt met een boog om elke plas water heen en mijdt alle stoepranden. Want je wil je sneakers zó graag wit houden. Het lijkt wel onmogelijk toch?

Maar er is hoop!

Er zijn meerdere producten die je sneakers op kunnen frissen en een nieuw leven in kunnen blazen.
Om jullie dit goed uit te kunnen leggen én te laten zien, ging onze Liza op haar hagelwitte schoenen naar ‘The Flying Dutch’. Diegene die er ook geweest zijn zullen kunnen beamen dat de overlevingskans van je schoenen die dag nihil was.
Er was regen, onweer en modder. Heel veel modder.

Nu wil ik je vooral niet adviseren om je goede schoenen te gaan dragen naar een festival.
Maar mochten jouw schoenen per ongeluk toch heel vies geworden zijn of wil je ze gewoon een keertje opfrissen, kun je het volgende doen:


#1
Haal de veters uit de schoenen. Maak de schoenen goed schoon met Collonil clean&care. Breng de reinigingsschuim aan op een doekje en wrijf het vuil van de schoenen. Eventueel het resterende schuim verwijderen met een licht vochtig doekje. Laat drogen. Mochten de zolen heel vies zijn kun je deze met een klein borsteltje en water en zeep schoon maken. (In het geval van Liza was dat nodig!)

#2 Neem de Collonil combi white. Voor gebruik het flesje schudden. Het sponsje licht indrukken en gelijk matig over de schoen verdelen. Dit kan je ook op de zool gebruiken. Laat drogen


#3
Borstel uit met de Collonil uitwrijfborstel van 100% paardenhaar. Deze is van goede kwaliteit en gaat jarenlang mee. Het uitwrijven zorgt er voor dat je schoenen weer mooi gaan glanzen.


#4
Je kunt je veters uitwassen maar vaak krijg je ze niet meer zo mooi wit . Voor drie euro heb je al een setje nieuwe veters en lijken je schoenen als nieuw!


#5
Indien nodig kun je SmellWell gebruiken. Je legt er een in elke schoen en laat het gedurende de nacht zitten. Dit absorbeert vocht, neutraliseert de pH-balance, voorkomt bacteriën en laat een frisse geur achter.

#6 Spray je schoenen  in met Collonil Carbon Pro om ze weer water- en vuilafstotend te maken.

 

divider_TUNSenzo

Et voilà… Je schoenen zijn als (bijna) nieuw!

Mochten jouw schoenen nu echt versleten zijn of heb je gewoon zin in nieuwe?

Kijk dan vast bij collectie voor de leukste exemplaren en kom gezellig naar winkel!

 

Liefs Michelle
Volgen Judith Tuns:

Eigenaresse TUNSenzo.

Judith is mede eigenaresse van TUNSenzo. Samen met haar jongere zusje Jeske heeft ze in 2008 de stoute schoenen aangetrokken en zijn ze hun schoenenwinkel begonnen. Inmiddels hebben ze hun intrek genomen in een groter pand aan de Markt 60 in Reusel en behoren ze tot de 50 beste schoenenwinkels van Nederland!
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *